Ik ben fan

Schrijfsel om van je kromme tenen gekrulde tenen te maken.

Ik ben fan.

Heb ik al eens verteld dat ik mezelf geweldig vind? Terwijl de ene persoon chronisch ziek is en thuis blijft ben ik, Anna als ik ben, bezig om iets bij te dragen aan de maatschappij. Mooi he?

Instagram

Op Instagram heb ik gigantisch veel volgers die het allemaal geweldig vinden wat ik doe en schrijf. Mijn website heeft een fenomenaal, record aantal bezoekers gehaald. Die cijfers gingen recentelijk door het dak. Dat is fantastisch, ik werk er dan ook hard voor en ik verdien het ook. Mijn hobby’s zijn fotograferen, dat kun je ook zien aan de kwaliteit van mijn foto’s. De kleuren en composities zijn altijd prachtig. Een andere hobby is muziek maken. Mijn stem klinkt als die van een engeltje. Mensen genieten altijd als ik optreed voor ze. Op vele verzoek schilder ik uitzinnige en prachtige portretten, en als mensen aardig zijn soms wel eens voor gratis. Dat doen niet veel mensen maar ik dus wel.

Origineel

Op Instagram doen veel mensen mij na, dat snap ik ook wel want ik ben erg origineel. Dat was ik als klein kind ook al. Op de middelbare school was ik met recht de trendsetter. Daarom ben ik nooit gepest. Wel nam ik altijd de rol van mediator op me, de scheidsrechter tussen partijen die met mekaar in de clinch lagen. Nauwelijks conflicten in mijn leven gekend. Als ik hier wel mee te maken kreeg of krijg dan los ik dat onfeilbaar op door goed naar mijzelf te kijken. Mooi he? Daarom mag ik mijzelf een ster noemen in conflict hantering en mental coaching. Niet dat er ooit iets fout gaat, maar mocht dat nog gebeuren dan zet ik dat om in positieve energie, want zo ben ik gewoon. Misschien is dat wel een goede bijnaam voor mij, Anna “ positive vibes” Boleyn. Het komt daarom ook niet voor dat ik mensen hoef te blokkeren op social media. Sterker nog, ik heb dat nog nooit hoeven doen nu ik hier over nadenk. Iedereen vind mij leuk. What is there not to like. Mooi he?

Fans

Sinds kort heb ik een drietal fans, die me overal volgen op de socials en mij zelfs telefonisch benaderen. Dit voelt geweldig kan ik je zeggen, ze maken me blij met alle tekeningen, mooie gesprekken en non stop liefde die ze me sturen. Ze prijzen mij de hemel in bij iedereen die het wil horen. Hoeven ze niet te doen hoor, dat plekje is al gegarandeerd voor mij. Ze bekijken me elke dag, volgen “my every move” en eerlijk is eerlijk, ik voel me bijzonder, dat fan-account zal er binnenkort ook komen hoorde ik onlangs. Mooi he?

Perfect

Mijn leven is perfect, ik ben echt onwijs gelukkig. Dat is dé reden waarom ze me graag volgen. Binnenkort wil ik daarom mijn eerste meeting gaan organiseren. Daarvoor moet ik denk ik een super grote locatie zoeken want een standaard zaaltje zal niet gaan passen. Wist je dat ik bezig ben met een webshop waar je duurzame merchandise van mij kan kopen. Met mijn mooie logo, en 100 procent mijn trend die ik graag doorzet en doorgeef. Ik bied hier duurzame snailmail artikelen en warme ecokatoen producten aan die bijdragen aan een warm en behaaglijke gevoel, waarbij je tegelijk wat goeds terug doet voor de wereld. Met zo’n groot aantal volgers en fans is dit denk ik de meest logische stap. Everybody wants a piece of me, en daar ben ik trots op.

Op dit moment zoek ik een extra large opslagruimte voor mijn duurzame merchandise want de aanvragen stromen al binnen en ik wil alle bestellingen aankunnen. Teleurstellen zit niet in mijn aard en daarom zal ik tien procent van die opbrengst aan een goed doel doneren, een stichting van een ziekte denk ik.

Jaloezie

Jaloezie ken ik zelf niet maar als mensen jaloers zijn op mij dan snap ik dat, ik heb het immers perfect voor mekaar. Tegenslag ken ik niet en heb ik nooit gekend. Daardoor trekken mensen zich makkelijk aan mij op. Op deze manier help ik onze maatschappij. Mensen maak ik op deze wijze intens gelukkig, gewoon door wie ik ben. Het is een eer dat ik voor velen een enorme inspirator ben.

Die geweldige liefdevolle inspirator ben ik altijd al geweest. Mensen houden nou eenmaal van mij, en ik snap dat. Ik hou ook van mij. De mooiste ogen, mijn haar, perfecte borsten en billen, mijn vrienden en familie. Het is allemaal perfect. Genietend van de kleine dingen elke dag opnieuw. Mooi he?

Spotlights

Dat ik in de spotlights sta is daarom niet meer dan een gevolg van mijn perfectie en ik geloof ook dat dat mijn plek is. Het is daarom een kwestie van tijd dat ik mijzelf als een bekende Nederlander kan presenteren, en dat blauwe vinkje bij mijn naam krijg op Instagram. Ik sta al een hele tijd bekend als diegene die een eigen community bij mekaar heeft gekregen en het onzichtbare zichtbaar heeft gemaakt. Dat krijg je niet zomaar voor mekaar he? Ik wel dus. Dus doe ik meer dan goed voor de wereld. Wat kan ik zeggen, ik ben een wereldverbeteraar, die rol is mij op mijn perfecte lijf geschreven.

Ik weet daarom ook zeker dat mijn biografie binnenkort als bestseller in alle boekhandels ligt. Dat ik op boektour ga en alles uit mijn leven haal wat erin zit. Je ziet niet zo vaak mensen als ik die naast hun ziekte zo midden in het leven staan. Mooi he?

Wat denken jullie? Zal ik een youtube kanaal gaan beginnen?

Ik ben fan.

5 thoughts on “Ik ben fan

  1. Oh ik heb weer gelachen! Bedankt daarvoor. I luv ur style Kijk uit naar je boek lieve Anna. Misschien is een nieuwsbrief iets wat je kan maken? Vind ik altijd super handig. Blessed be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *